Max Keiser is van mening dat de aandeelhouders zullen vragen om Bitcoin te pakken na de Microstrategy Suit.

Inhoudsopgave
    • Microstrategie verwerft Bitcoin ter waarde van $175 mln; tweede aankoop
    • Max Keiser: „De aandeelhouders zullen nu eisen dat zij stationair geld inzetten voor Bitcoin“
    • Grote namen aanroepen om Bitcoin te verkrijgen

Prominent Bitcoin maximalist en tv-anker op het Russia Today-kanaal, Max Keiser, heeft Microstrategy lof toegezwaaid voor het behalen van meer BTC.

Keiser verklaarde dat nu de aandeelhouders van andere grote bedrijven en bedrijven gaan eisen om hun kasreserves om te zetten in Bitcoin, zoals Tahini’s pro-Bitcoin restaurantketen al is begonnen te doen.

Microstrategie verwerft Bitcoin ter waarde van $175 mln; tweede aankoop

Zoals gerapporteerd door de V.S. Vandaag, op 14 Sept., verbaasde de Nasdaq-verhandelde bedrijfssoftwareproducent Microstrategy de cryptogemeenschap door meer als zijn geld in Bitcoin te plaatsen.

Destijds twitterde de CEO van het bedrijf, Michael Saylor, dat het bedrijf 16.796 Bitcoin had overgenomen voor $175.000.000.

Dat was de tweede aankoop van BTC door dit bedrijf. De eerste overname vond plaats op 11 augustus, toen Microstrategy 21.454 BTC overnam voor maar liefst $250.000.000, wat krantenkoppen in de crypto en de reguliere media haalde.

Max Keiser: „Aandeelhouders zullen nu eisen dat ze geld inzetten voor Bitcoin“

Bitcoin-aanhanger Max Keiser tweette dat nu de aandeelhouders zullen eisen dat bedrijven Bitcoin gaan verwerven met hun reservegeld.

BTC.

Hij gaf namelijk commentaar op een tweetdraad die door de Canadese restaurantketen Tahini’s was gepost en die onlangs al zijn kasreserves heeft omgezet in Bitcoin.

Op 19 augustus verwierf de franchise van Tahini’s BTC met behulp van al zijn reserve kasreserves tot de laatste dollar.

De CEO Omar Hamam tweette dat, ondanks de moeilijkheden na de lockdown en veel van zijn medewerkers die besloten hebben om niet meer te gaan werken (omdat ze stimuleringscheques kregen), hij besloot dat de stimuleringsgelden die hij van de overheid ontving niet langer een veilige investering zouden zijn.

Dus begon hij zichzelf te onderwijzen in blokketen en Bitcoin en besloot toen om alle kasreserves van zijn bedrijf om te zetten in BTC.

Grote namen aanzetten tot het verkrijgen van Bitcoin

Vandaag is er een thread gepubliceerd op de Twitter-pagina van het restaurant. Het vermeldde zwaargewichten als Apple en Google, waaronder Elon Musk, Jeff Bezos en de pro-Bitcoin Twitter CEO Jack Dorsey, en stelde voor dat ze Microstrategy en Tahini’s volgen bij het omzetten van een deel van hun reservegeld in Bitcoin.

BTC.