Hier zijn de beste Bitcoin Black Friday-deals voor 2020

Laat deze crypto-uitrusting hun weg vinden naar uw boodschappenlijstjes na Thanksgiving.

Laten we dit uit de weg ruimen: Thanksgiving is een mid-tier vakantie

Kalkoen? Het is goed. Onder druk gezet worden om te bedanken? Zeker. De beladen culturele erfenis van de Amerikaanse mythevorming? Het is er allemaal! Wortelgroenten zijn goed, en Thanksgiving biedt een goed excuus om ze in bulk te consumeren, maar ze zijn niet genoeg om de rest van wat de dag te bieden heeft in te lossen.

En dan is er Black Friday, dat voor velen het licht aan het einde van de tunnel vertegenwoordigt – een soort beloning voor het overleven van Thanksgiving – hoewel het zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Zelfs zonder een pandemie is het risico van een aan Black Friday gerelateerde dood bij veel grote retailers al nul ; online winkelen is een goede optie als u wilt voorkomen dat u wordt vertrapt of, waarschijnlijker, COVID-19 oploopt.

Wat kunt u met Bitcoin kopen? (2020-update)

Onder retailbeleggers wordt Bitcoin (BTC) vaak beschouwd als een speculatief instrument dat in de toekomst klaar kan zijn voor groei. Maar Bitcoin is oorspronkelijk ontworpen als een „peer-to-peer-elektron.

Maar er is goed nieuws voor de vertrapte-aversie, en voor de niet-Amerikanen die hun hoofd schudden bij deze hele vertoning – de wereld van cryptocurrency is al in actie, en Black Friday is waarschijnlijk een goed moment om van te profiteren aanbiedingen.

Dit is geen gesponsorde post, maar we hebben hieronder een paar van die deals verzameld.

Grafiekanalysedienst TradingView biedt 60% korting op uw eerste maand premium lidmaatschap, de duurste van zijn drie betaalde abonnementen; het bedrijf maakt ook reclame voor 40% korting op Pro (het laagste niveau) en 50% korting op Pro + (het middelste niveau).

Binance heeft twee promoties , waarvan de eerste nieuwe gebruikers betreft: als u zich registreert voor een nieuw account op ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange, krijgt u de kans om tot $ 1.000 aan Bitcoin te kopen voor de helft korting. Het bedrijf zegt dat het 40 winnaars kiest en dat de in aanmerking komende periode op 4 december eindigt.