Bitcoin-prisanalyse: Utsalg fortsetter på rally i amerikanske dollar

Bitcoin-prisanalyse viser fortsatt svakhet det siste døgnet, ettersom BTC har fortsatt en pågående nedadgående trend. Visionary Financial har dekket amerikanske dollar de siste ukene, siden det fortsetter å påvirke Bitcoins momentum negativt. Hvorfor kan statusen til den amerikanske dollaren føre til problemer for Bitcoins-prisen på kort sikt?

Bitcoin-prisanalyse
Tidligere denne uken falt Bitcoins-prisen ~ 6%, ettersom den digitale eiendelen ikke trengte å motstå $ 11.000 motstandsnivåer. På tidspunktet for denne rapporteringen handles BTC for øyeblikket til $ 10 213. Når det gjelder ytelsesberegninger, har Bitcoin falt -7% den siste uken, og -2,44% det siste døgnet. Som mange forventer, har dette også forårsaket panikksalg i de fleste altcoins. Hvis vi tar en titt på CoinMarketCap, kan vi se at de 18 beste kryptovalutaene etter markedsverdi er i minus det siste døgnet.

Hva driver den negative følelsen bak Bitcoin?
Amerikansk dollar Momentum
I løpet av de siste 3-4 ukene har Visionary Financial dekket den amerikanske dollaren og dens betydning for Bitcoins momentum. I forrige ukes markedsoppsummering ble det understreket at handelsmenn og investorer ville se på Dollar-momentumet denne uken, og at det kunne fortsette å pålegge Bitcoin problemer. Diagrammet nedenfor viser kjevefallsmetrikker knyttet til Bitcoin mot Dollar-indeksen. BTC har et høyt omvendt forhold til dollaren, noe som betyr at den har en tendens til å gjøre det bra når dollaren sliter. Dette er typisk for enhver butikk med verdiverdier, men imponerende gitt kritikken rundt Bitcoins infrastruktur.

Bitcoin-prisanalyse
Bitcoins vs dollarindeks: omvendte forhold sterkere enn noensinne

Ved å vurdere prishandling på ettårsdiagrammet har det allerede vært 5 scenarier der drastiske bevegelser i dollarindeksen har presset Bitcoins-prisen til motsatt retning. Hvis du skulle bruke Bitcoin-prisanalyse på en lengre tidsramme, ville du se de samme trendene forekomme. Helt siden Dollar-indeksen spratt av årlige nedturer i slutten av august, har det skapt et baisse miljø for BTC / USD. Basert på historisk prishandling, kan BTC oppleve enda mer blodbad hvis dollaren fortsetter denne trenden.

Hvorfor ruller dollaren?

I løpet av de tidligere stadiene av Coronavirus økte Dollarindeksen til 103 da lockdown gikk for fullt, og investorene valgte en risikovillig tilnærming. Hvis vi så spoler frem til slutten av august, hadde Dollarindeksen falt nesten -11% på grunn av enestående mengder økonomisk stimulans som ble injisert i markedet. Selv om mange investorer i kryptorommet er vant til denne typen volatilitet, er det et forferdelig tegn når det skjer med verdens reservevaluta. Denne usikkerheten i tradisjonelle markeder ga slutt Bitcoins fart (se diagrammet ovenfor).

Dollarindeksen fant endelig bunnen i slutten av august, og det pågående rallyet presser Bitcoin. I et miljø der COVID-19-forholdene utvilsomt blir verre, pluss ytterligere usikkerhet rundt det kommende valget, er Dollarindeksen i en førsteklasses posisjon for å fortsette sin opptrend. Basert på historisk prishandling, kan dette være bekymringsfullt for Bitcoins-prisen på kort sikt.

Merknad: Informasjonen i dette dokumentet er ikke og bør ikke tolkes som et tilbud, anmodning eller anbefaling om å kjøpe eller selge verdipapirer. Informasjonen er hentet fra kilder vi mener er pålitelige; Imidlertid er det ikke gitt eller underforstått noen garanti med hensyn til nøyaktighet, aktualitet eller fullstendighet. Forfattere kan eie kryptovalutaen de diskuterer. Informasjonen og innholdet kan endres uten varsel. Visionary Financial og dets tilknyttede selskaper gir ikke investerings-, skattemessige, juridiske eller regnskapsråd. Dette materialet er kun utarbeidet for informasjonsformål og er forfatterens mening, og er ikke ment å gi, og bør ikke stole på for, investerings-, skattemessig, juridisk, regnskapsrådgivning. Du bør konsultere dine egne investerings-, skatte-, juridiske og regnskapsrådgivere før du deltar i en transaksjon. Alt innhold publisert av Visionary Financial er ikke en anbefaling overhodet. Visionary Financial ble ikke kompensert for å sende inn denne artikkelen. Vennligst besøk vår personvernpolicy; ansvarsfraskrivelse; og vilkår og betingelser side for mer informasjon.